Gåta och meningslöst vetande

Satt här och funderade över hur lite vissa av er egentligen vet om Afrodite, vars tankar och funderingar ni läser, mer eller mindre regelbundet. Tänkte att det var dags för ännu en liten pusselbit...(ni som följt min blogg har fått insikt i delar av min värld; vad som intresserar mig, vilka miljöer jag gör mig bäst i, vilken "allätare" jag är gällande musik, och så vidare). Idag bjuds på en liten pusselbit till. Och ni får den i form av en gåta (de som känner mig allra bäst kanske kan hålla inne med svaret, om och när ni kommer på det). =)

När jag var tretton år blev jag förälskad i två killar. Den ena var min make (ja, samma förälskelse som idag), men den andre var en helt annan man. De har alltid vetat om "varandras" existens. Det är ingen hemlighet att jag blev förälskad i två män, nästan samtidigt. Inte heller att båda kärlekarna finns än idag, fast på olika sätt. Låter det kryptiskt? Ni ska få några ledtrådar.

Min man träffade jag på högstadieskolan som både han och jag gick på (originellt, eller hur?!). Den verkliga förälskelsen uppstod på skolans julfest 1980 (även om signaler funnits redan innan). Detta innebär alltså i tid, december detta år.

När jag träffade min man var jag redan "kär". Det blev jag den 3 oktober 1980. Han var så vacker. Mörkt, krylligt hår och iklädd en vit, kimonoliknande kreation, stod han bara där framför mig. Jag blev kär vid första ögonkastet! Har dock aldrig riktigt fått reda på om det var ömsesidigt. Han pratade om tidens trender och om staden och dess hets och tjusning, samtidigt som han varnade för densamma. Han satt i baren och drömde om någon som mig, det har han i alla fall berättat. Jag skulle kunna hela honom, sa han. Samtidigt sa han att det bara var för en kväll...=(

Nu återstår bara frågan; vem är min andra förälskelse? =)

Kommentarer
Postat av: Lena

Hehe många tankar kom in i min lilla hjärna. Men ingen är rumsren. =)Avstår nog därför att svara på din lilla gåta. Nu måste jag allvarligt lägga mig.

Sov gott!

Lena

2009-02-25 @ 23:30:20
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Afrodite

Haha...oki, gå och lägg dig och sov så gott! =)

2009-02-25 @ 23:49:42
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Malin

hmmm hahhaa jag kom o tänka på thomas di leva men det kan det väl inte vara? hahaha tror dock att det är en kändis av ngtslag. :-) på rätt spår? Kram

2009-02-26 @ 07:17:58
Postat av: Afrodite

Hmmm, funderade inte alls på hur bra han faktiskt passade in på beskrivningen...haha...

Nej, helt fel, men kanske inne på rätt spår...=)

Kram på dig och gissa på...=)

2009-02-26 @ 07:28:37
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: y

Ööööh? Är det här HÄMNDEN för att jag inte berättar min hemlis??? ;o)

2009-02-26 @ 12:15:51
URL: http://yaldas.blogg.se/
Postat av: Afrodite

Moahahaha...Hämnden är ljuv! ;)

2009-02-26 @ 12:58:47
URL: http://afrodite.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0