Malmooee

Nu ska jag snart köra till Malmö. Anledningen är att Fille, som varit i Stockholm hos "svärisarna" ska hem, efter en arbetsdag. Med sig ska han ha en kaninbur, modell stor. Vi har nämligen varit "barnvakter" till deras kanin Charlie medan de var i storstaden. Hade blivit lite knöligt för honom att sitta på tåget med en gigantisk kaninbur. Därför kör jag. Och det gör jag ju så gärna. =) Kul när man kan hjälpa någon annan, särskilt de goa ungarna man satt till världen! =)

Grattis till dig, Fille förresten! Han har idag fått veta att han får en ganska bra tjänst på sin arbetsplats, i alla fall fram till maj, sen får vi väl se vad som händer. Värt att gratulera är det i alla fall! Är så glad för hans skull!

Nej, nu kommer han snart. Får gå och puscha på de två andra som ska hänga med; Ludwig och Victor. Den sistnämnde, som fortfarande inte varit och hälsat på sin storebror sedan han flyttade, bestämde sig för att idag nog var en bra dag för ändamålet. Ludwig, som nyss kommit hem från kusinen ansåg sig behöva duscha och käka lite innan avfärd. Simon orkade inte hänga med, stackaren. =) Han var för trött. Undrar varför?! Blir så när man sitter och spelar hela natten, eller hur Simon? Haha...skojar bara ;) Klart ni ska vara uppe och njuta av er ledighet, killar!

Förresten! Jag har fått en underbar liten utmärkelse av en favoritbloggare, Jeanette. Tack så mycket! Kommer att fullfölja uppdraget kring denna senare idag. Hinner inte nu, tyvärr. // Kram

Oki, off we go!

Kommentarer

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0