"Morning has broken"

Godermorgon alla!
Ny dag - Nya tag! Så underbart att stiga upp till ett undanplockat och välstädat hem! Känner mig otroligt nöjd med min insats igår! Mitt i allt ihop igår eftermiddags, när här såg ut som värst kom syrran förbi. Hon var sugen på en kopp kaffe och det fick hon naturligtvis. Goa syrran! =) Igår kväll var jag som sagt och fikade med mamma och pappa, alltid lika mysigt att vara där. =) Träffade även min knasiga =) bror, som jag inte sett sen julafton! Helt otroligt med tanke på att vi bor 500 m (max) från varandra. Ingen kan beskylla oss för att springa ner dörrarna hos varandra. Vi brukar ses oftare, men det har varit mycket jobb för hans del och ni vet ju vad jag pysslat med de senaste veckorna...=)
Idag väntar sträckläsning av 6 uppsatser (plus vår egen, kan ju vara bra att vara lite inläst när vi ska sitta och "försvara" den). Skriva några kommentarer och frågor till var och en av dem. Sen blir det dags att sätta sig på tåget och åka till kära MAH för opponering, som sagt.
Hade en sådan fantastiskt bra plan för kvällen, men den visade sig inte hålla tyvärr...Min föreläsning slutar klockan 17, min man brukar vara i Malmö vid 16.30 (fredagar egentligen, men ibland torsdagar), tänkte att då kan vi ju stråla samman på centralen, ta en öl, gå ut och käka osv. Men den planen sprack! =( Brister i kommunikationen handlade det om. Hade tydligen fått berättat för mig att mannen inte skulle vara hemma förrän sent ikväll, men som ni vet var jag ju inte superkontaktbar förra helgen pga. you know what. Men, men...det går fler tåg. Nya planer till nästa helg istället alltså! =) Nähä, det är väl lika bra att skrida till verket med uppsatserna, 6 stycken á mellan 15 och 20 sidor. Kommer ju att ta sin lilla tid...Ha en underbar dag!

Kramiz

Kommentarer

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0