Det vanliga morronracet!

Den sedvanliga "försovningen" har naturligtvis tillämpats här denna underbara junimorron.
Mamman lovade sina kultingar att "Jodå, jag ska upp i morron, jag väcker er" och i den tron har de naturligtvis sovit, lugnt och skönt. Naturligtvis har de sitt fulla ansvar för sin egen uppgång (de är stora nog) och ställer klockor själva, men mamman skulle verkligen upp idag, sa hon. Jadå!
Fattar inte hur de överhuvudtaget kan sova med den tron att mamman kommer att vakna. Och absulut inte hur hon kan tro på sig själv i detta avseende. Det är ju samma visa varje gång! Snoooooozzzzze, till förbannelse! Sorry kidz, I did it again!
Kaos utbryter som vanligt, modstulna blicka utbyts, tankar som far runt och kroppar likaså...en otrolig aktivitet och syn, kan tänkas.
Aldrig har väl ett sommarlov känts så välbehövligt och efterlängtat! Äntligen får de sova! Och slipper såväl klockor som förvirrade morsor som yrar omkring.

Nu sitter jag här med tom blick och undrar vad som hände. Killarna far rundor på sitt vis; en till tåget och en står i duschen och försöker förtvivlat och som mor sin - vakna.
Den sistnämnda är trött som en gnu! Jodå, det står en kaffekopp bredvid, vars ljuvliga innehåll sakta men säkert gör sin behagliga verkan.

En kort promenad står närmast på schemat. Bloggpromenad alltså. En liten en. Hinner inget annat. Men känner att jag måste titta in och kolla vad ni haft för er medan jag skrivit, sovit och varit allmänt bortkopplad från verkligheten.

Här över Skåneland verkar inte vädergudarna ha bestämt sig för vilket väder som ska råda idag; det är ömsom sol och ömsom moln. Regndropparna hänger farligt långt ner. Ett par har redan fallit. Mest sol och värme hittills dock. =)
Ha en underbar dag mina vänner!


Kommentarer
Postat av: anna

jag skulle aldrig kunna snooza, jag hatar när mannen gör det, jag vaknar första gången klockan tinger sen ligger jag där och irriterar mig på att han inte går upp!

2009-06-04 @ 09:18:13
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: ciara

GodmorgonS

Här i Värmland är det likadant.Men det ska vända fram emot lö,sö!

Ha en bättre dag än morgon(blink)

Kram/Ciara

2009-06-04 @ 09:24:26
URL: http://vofflans.blogg.se/
Postat av: Lena

Go kväll gumsan,

Snooze verkar gå i "La Familia"...hehe Här snoozas det intill panikstadiet. Som tur är börjar sonen senare än jag och kan på så sätt ta det lite lugnare än sin galna Mor.

Här har vädergudarna bestämt sig för att 7 grader och regn är alldeles utmärkt väder. Speciellt nu när det är studentfirande. Har nu klarat var syster Ysters barns (gullklumparna) student. Jisses vad de växer. Nu är det sommarlov och sedan dags för universitet för en av dem. Den andra klumpen vill ta det lugnt och jobba istället ett år innan han fortsätter med pluggandet. Imorgon är det Dotteras studentfirande som ska gå av stapeln. Jag hoppas att vädergudarna ger oss solsken då.

Kramis

2009-06-04 @ 20:00:00
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vilken jobbig start!

Det kan ju rubba en hel dag när man försover sig.

Men det händer ju alla ibland.

Bättre att komma för sent än att stressa ihjäl sig.

Kramen

2009-06-04 @ 22:14:57
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Znogge

I dag är det i alla fall ett präktigt ösregn som gäller! Typiskt när jag ska ut med hundarna...



Nåja, kram och god morgon!

2009-06-05 @ 06:24:39
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: tess

Godmorgon vänne och tack för ett härligt inlägg... själv tycker jag det går väldigt bra nu att gå upp sju varje morgon och tycker jag sovit bort hela dagen om ja sover till nio... men just nu sitter även jag å är tröttis.... Ska du ha sommarlov eller ska du jobba? //Tess

2009-06-05 @ 10:16:51
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Veiken

Nu är klockan 18.03 och jag hoppas verkligen att du har vaknat nu. Kram

Postat av: Lallis

JObbigt när man försover sig

Jag har blivit väldigt "duktig" på att snooza. Funkar nästan aldrig bra.

kram Lallis

2009-06-06 @ 13:34:54
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Bibban

HO HO HO var ä du? sover du än.....

2009-06-06 @ 20:58:45
URL: http://wwwtantbruncom.blogspot.com

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0