Långfikardagen

Idag har jag haft en alldeles underbar dag såhär långt. Syrran anlände vid kvart över nio i morse. Sen har vi fikat, fikat och fikat, snackat, snackat och snackat! =) Längesen sist och väldigt trevligt, som alltid. Det är sällan någon av oss har tid för en sån här heldag nuförtiden, eftersom vi båda pluggar. Före mah var det mer en regel än ett undantag - minst en heldag per vecka. Mycket najs. =)

Ludwig kom just hem från skolan och var sugen på att se film. Det kändes väldigt fint när jag faktiskt (för en gångs skull) kunde konstatera att jag har tid att bara slå mig ner i soffan och avnjuta en film, bara sådär, en tisdagseftermiddag. Filmvalet är "V för vendetta", en helt underbar film som verkligen rekommenderas för er som missat den. Tror att vi även ska göra slag i saken och äntligen se en annan film, som vi skulle ha gjort sedan länge, nämligen "Låt den rätte komma in". Jag har läst boken och den är helt underbar, så förväntningarna är höga såklart. Men filmen brukar sällan vara lika bra som boken, jag vet. Ha en fortsatt fin tisdag! =)

Kommentarer
Postat av: T

Hej. vad kul att du hittade till mig! :)

Så nu är jag ju nyfiken...var filmen bra? (låt den rätte komma in)

Jag är såååå spänd på den.



ha en fin kväll!

2009-03-03 @ 19:33:20
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: Afrodite

Hej, kul att du tittar in! =)

Åhhh, jag hann ju inte se den ikväll. Blev fika med föräldrarna istället, eftersom sonen fick andra planer. Kommer en kväll i morron, lovar att berätta! =)

Välkommen åter och ha en fin kväll!

Kramiz

2009-03-03 @ 22:34:52
URL: http://afrodite.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0