Morning again!

Ja, fy farao, vad det går snabbt! En natt bara flyger iväg. Kändes som om jag precis hade stängt ögonen och lagt mitt trötta huvud på kudden, så vips - mobilen ljöd och det var morron. Dags att vakna liksom...

Våffeljärnet står igång och laddar. Ja, för jag missberäknar ju alltid mat, som ni vet. Därför blev det en del våffelsmet över igår. Tänkte bjuda yngste sonen på våfflor innan skolan och hoppas på att det blir ett uppskattat inslag. Kanske, kanske inte.

Dagen idag ska tillägnas Martha Ballard och hennes liv. Läsa, läsa, läsa...Skriva, skriva, skriva...
Trots en trytande självdisciplin de senaste dagarna känner jag att idag är dagen för förändring på den punkten.

Någonstans och i någon blogg, kommer faktiskt inte ihåg vilken, läser ju så många...=) läste jag en kvinnas funderingar om hur det skulle gå med bloggandet till sommaren, när det (förhoppningsvis) är fint väder, strålande sol varje dag och mycket strand...Åh, vad jag längtar! Me like! =)
Ja, för egen del blir jag lite "oroad" (vilket I-landsproblem liksom) eftersom jag under sommarmånaderna verkligen älskar att befinna mig utomhus, i solen och väldigt gärna på stranden! Hemma på uteplatsen är det ju inga problem, men stranden, därifrån kan jag inte blogga juh...Ja, ja...den tiden, den "sorgen"! Förändring i vanorna kommer det att bli i alla fall, that's for sure! 

Nä, nu kommer sonen lullandes nerför trappen...Nu ska vi se om jag kan väcka honom och fresta med lite våfflor!
Ses senare!
Här strålar solen förresten!


Kommentarer
Postat av: mellen

Härligt att ni oxå har sol =) Jag önskar dig detsamma :)

2009-03-26 @ 09:45:20
URL: http://mellen.inc.se
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

vi har också sol idag:)

2009-03-26 @ 09:56:21
URL: http://halshammar.se
Postat av: Marie

Vilken härlig frukost. Och det är klart, att sommaren och värmen ska njutas utomhus, bloggandet kan vänta till regniga dagar...Strålande sol här med!

2009-03-26 @ 11:26:37
URL: http://marie-linnea.blogspot.com
Postat av: anne

Trådlöst internet...? Om du inte befinner dig på en finsand-strand, sand som blåser in överallt. Det kan vara si och så med täckningen på sådana ställen också...

2009-03-26 @ 11:27:23
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Mamm A

hehehe våfflor till frukost. Det lät gott. Här blir det pannkakor till sonen i eftermiddag, lovade honom det. Sparar våffleriet till helgen. Hoppas din son blev glad ler.



Nej, jag pluggar inte, jag jobbar i egen firma med kulturförändringsprocesser och även som coach. Men jag är en "metodsucker" (på tal om att suga, läste några av dina tidigare inlägg skratt) o älskar att läsa om och lära mig nya verktyg för personlig utveckling.

2009-03-26 @ 12:12:08
URL: http://prinsgus.wordpress.com
Postat av: Anna

Halloj!

Slängde in ett "getöga" för att säga god morgon, fast insåg att det redan hunnit bli god middag... :)

Kram och här blir det också våfflor idag..

2009-03-26 @ 12:20:37
URL: http://miranna.blogg.se/
Postat av: huga

låter som en härlig frukost!

hoppas den gick hem. Jomen visst går det att bloggga från stranden, med dagens teknik kommer man inte undan....å andra sidan så får man göra en bloggpaus åxå ;)

2009-03-26 @ 12:57:33
URL: http://hugalarssonsliv.blogspot.com
Postat av: Katinka

Jamen du kan ju alltid mobilblogga! Inte få vara ifred en sekund liksom.. Haha... nej, någon/några bloggfria dagar får det allt bli till sommaren...

2009-03-26 @ 16:09:47
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: tess

Tack för dina ord.



Grejjen är att ja känner ingen här. Jag har bara bott här i ett år. Jag har försökt med Daniels vänners fruar men ja ja har som sagt bjudit hem dom,, jag har frågat om jag kan få bli med på saker men de hör inte av sig å vill inte tvinga mig på. De har väl sitt redan...



Jag har få vänner kvar sedan förr. Å det beror dels på att jag passade väldigt bra om de va ja som stälde upp på allt... när ja till slut tröttnade å inte ville eller frågade om egen hjälp va de ingen som fanns där eller så fick ja utskällningar om hur oföskämd ja va som krävde något. Hur ja än bemötte detta blev de fel så ja valde bort dessa.



Innan ja träffade Daniel levde ja ett år med en annan kille.... det var inget bra förhållande å han tog död på de sista vänskaprellationerna ja hade. De har inte heller velat förlåta mig så ja har väldigt få vänner. De flesta jag har bor heller inte alls nära mig.



Jag är oxå social eller har varit men blir mer å mer osocial. Jag bjuder hem å försöker men ingen bjuder tillbaka så jag tar det som att intresset inte finns.



Jag har börjat acceptera min ensamhet men när ja mår såhär dåligt och inte ens har jobbet då e det tyngre men ändå orkar jag inte jobba just nu.



Jo jag har både läkarkontakt och psykolog... jag är i ganska dåligt skick just nu så jag är under uppsikt om ja säger så.



Å jag tar promenader hela tiden med vovven... å ja träffar lite folk... men de är ju inte i min ålder så de blir inte att man umgås på det viset men ja e så glad för de stunder ja får prata för som sagt ja e hemskt social å älskar nya möten å så men samtidigt när man är djupt depremerad så orkar man inte ta tag i att tex börja en kurs eller något i den stilen.



Men tack för din omtanke... Daniel kom hem lite lite tidigare idag så ja e så glad.... fick ja pyssla om han lite...



Tess

2009-03-26 @ 16:25:35
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Veiken

Ja det blir en nöt att knäcka! Vi får väl ta en stund före sängen! Kram

Postat av: Helen

Vad gott med våfflor, blev lite sugen nu. Ja till sommaren så är väll inte bloggen prio 1 men det kan säkert va skönt att softa inne en stund på kvällen framför bloggen efter en heldag ute. Ha en bra kväll.

2009-03-26 @ 19:46:30
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: anne

Hur gick det med dagens pluggande? Fick du alt gjort?

2009-03-26 @ 21:11:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Lotta

Får väl skaffa en sån där "dongel" eller vad det heter...?

Jag har inte tänkt på det förän du skrev det, men det kan ju bli ett problem.

Icke helt fel att sitta på altanen en varm sommarkväll och blogga. Värre kan man ju ha det.

Så får det bli!

Det bestämmer jag.



Vilken idiot han verkar vara, Josef Fritzel.

Idiot föresten det är ju ett alldeles för snällt ord...



Kram!

2009-03-26 @ 21:50:42
URL: http://steinsdotter.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0