Trött

Ja, jag är trött som en gnu, faktiskt! Vad sa ni? Gå och lägga mig? Nä! Då kan jag ju missa något! =) Nån award eller nåt...;) Allvarligt - är oerhört glad och känner mig väldigt ärad efter att ha tagit emot dem! Tack!
Men jag måste nog snart inse min begränsning. Jag är något så inåt h-ete trött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Och det kommer ju faktiskt en ny dag i morron. Varför inte ta emot den pigg och utvilad? Vad är det, förresten? Hur känns det? Att vara pigg och utvilad...Har faktiskt glömt. Nu ska jag ta min lilla lappis, försöka veckla ut kroppen och sakta men säkert föra den en våning neråt... till bottenvåningen, det plan där min ljuvliga säng befinner sig. Sounds good to me! =)
Har inte varit så himmelens bra på att kommentera alla underbara inlägg idag, vare sig de kommentarer ni lämnat här eller de ni själva skrivit i era bloggar, men som sagt - kommer en dag i morron! =) See you then? Kramizar och god natt till er alla godingar!


Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa

Vila först, nöje och arbete sedan!;.)//Från en som inte har sovit på hela natten;.)

2009-03-18 @ 07:34:25
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: jeanette

hihi, hoppas du kom i säng till slut...

hoppas din dag blir bra, med gott kaffe och mycket läsning :-)

kram kram

2009-03-18 @ 08:22:34
URL: http://www.jeanettelovespaul.blogspot.com
Postat av: puman

oj, vad du är brun. solar du mycket solarie eller har du varit utomlands. det ser så himla naturligt ut !!! XOXO /pumorna.blogg.se

2009-03-18 @ 08:59:45
URL: http://pumorna.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0