Åh shit, vilken lättnad!

Har precis talat med min absoluta guldgruva (källa) som kommer att vara mig alldeles otroligt behjälplig i mitt uppsatsskrivande. Kände äntligen att jag kunde tala med honom idag. Har inte känt mig tillräckligt påläst innan, men idag smällde det! Kändes jättebra och han har väldigt många uppslag till hur jag ska kunna gå vidare i morron, då vi ska träffas för vidare samtalande. En sten har lättat från mitt hjärta!
Har suttit och kämpat som ett djur hela dagen för att försöka få till något skrivande, men det var ingen sån dag. Ingen skrivardag alls. Det bara låste sig och jag fick prestationsångest. Men jag har läst i alla fall. =)

I morron styr jag alltså kosan till Malmoe. Till B & B = min svärmoder och hennes man (=min källa). Låter ju inte klokt kanske att jag är så stirrig för att träffa honom, som är en del av familjen. Men han är så duktig och ämnet ligger honom så varmt om hjärtat. Han förlorade nämligen sin mamma när han var liten, till följd av hennes heroiska insats med mottagandet av de många sjuka flyktingarna som kom till Malmö 1945, med de Vita Bussarna. Jag vill ju "göra bra ifrån mig"! =) Ska bli så roligt att höra honom berätta (även om jag gjort det innan, har det aldrig varit så ingående och aldrig så djupt).

Samtalet med B. har nu gjort att jag kan släppa min prettoångest lite grann, slappna av och inte stirra mer. Nu ska jag läsa lite till i kväll. Lugnt och sansat, men inte försöka spy ut något, pressa fram något, utan vänta till efter morrondagen, så kanske det "löser sig självt". Det är i alla fall i den känslan jag bestämt mig för att befinna mig resten av kvällen.

Nu ska jag kolla runt i lite bloggar och "höra" vad ni haft för er en underbar majdag som denna. =) 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Låter spännande.

Vad är det du ska skriva om?

Skönt att ha en så´n bra hjälp på så nära håll!

Kram

Postat av: Mamm A

Förstår att det känns skönt att ha koll på läget liksom. Ta det lungt o fint. Du kommer att fixa det o ro ihop allt när det är dags ler.



Kram!

2009-05-11 @ 20:02:02
URL: http://prinsgus.wordpress.com
Postat av: anne

Härligt med ett bollplank i närheten! Toppen!



Joo du, hon, kokainmissbrukaren, var en av våra läkare...Skärpt men full av galna händelser och berättelser som hon bjöd på generöst! Jag tycker så mycket om henne.

2009-05-11 @ 20:24:09
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Helen

Vad spännande att få höra en så gripande historia, jag är säker på att det blir en toppen bra uppsatts.

Kanske man får ett smakprov här ?

Ha det bra i Malmö.

Kram

2009-05-12 @ 09:05:10
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Znogge

Så spännande att få höra det berättas så här. Det kommer garanterat att ge ett lyft åt ditt skrivande och uppsatsen!



Lycka till!

2009-05-12 @ 12:36:20
URL: http://znogge.wordpress.com/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0