Tre grillkvällar på raken...
ger, om det blir mycket rester över, den godaste pytt i panna man kan tänka sig.
Fläskkarré, kycklingfilé och oxfilé fick blanda sig med potatis och gul lök.
Stekt ägg och rödbetor till.
Voíla, dinner is served.
Regnet det bara öser ner...
...och jag tragglar vidare...
Goderafton!
Fläskkarré, kycklingfilé och oxfilé fick blanda sig med potatis och gul lök.
Stekt ägg och rödbetor till.
Voíla, dinner is served.
Regnet det bara öser ner...
...och jag tragglar vidare...
Goderafton!
Kommentarer
Postat av: Znogge
Annat än fryst pytt det :D
Kram
Postat av: Åsa
Låter gott. Lyxpytt.
Postat av: Carina
Lyxpytt!!
Postat av: Camilla
Du..det var inte dåligt.
Ha det bäst!
Kram!
Postat av: Mia systeryster
Det är så man ska göra, men oftast glöms det bort!!Kram
Postat av: Bara Jag
Det måste nog betecknas som en pytt i panna á la lyx!
Postat av: Stattinskan
Håller verkligen med ... hemlagad pytt är gött för gommen :-)
Postat av: Ama de casa
Grillat kan man aldrig få för mycket av :-)
Trackback