Självutnämnd kritiker

Japp, det stämmer! Här går jag lite kaxigt in och ger mig på gårdagens festival såväl gällande framförande som musik och ikke minst kläder. Men, what thö häck, det är min blogg och här gör jag ju som jag vill...:D

Inför gårdagens festival hade jag vissa farhågor. Den värsta var nog att fel låtar, som vanligt, skulle skickas direkt till Globen.
Döm om min förvåning, vad fel jag hade! Helt rätt låtar gick faktiskt vidare! Ja, enligt mig då...

Två som jag absolut inte hade mycket till övers för redan innan festivalen började, var Sean Banan och Flinken. Den förstnämnda, som trots sin något irriterande framtoning, gjorde ett godkänt framträdande med en låt som absolut inte är bra, men extremt trallvänlig. Jag lovar att den kommer att terrorisera oss hela sommaren! =)

Flinken klarade sig bättre än förväntat, alla kategorier. Ingen vinnare dock. Och det var ju heller inte SB. Låt dem göra upp i andra chansen med någon annan som kommer att knipa en plats i Globen...rakt framför näsan på dem.

Sen fanns det ju, som vanligt, "mellanmjölk". Vissjungande Abalone Dots. "Gulligt" men...mjaaaeeeäää, nej tack!

Även rena rama plublikfriare fanns, precis som vanligt. I år representerad av Miss Serneholt. Iförd Catsuit. En fantastiskt snygg figur i lyxförpackning! Men, kom igen! GAH! Inte ens låten var bra. Det bästa med Serneholt måste väl ändå vara hennes X-boyfriend...:D :D :D

Sen fanns det de som hade mage att sno mitt namn!!! Ändrade det till och med lite - Afro-Dite - och inte blev det bättre för det heller. Ja, men vad tror de??!! Lite bensprattel och gammal 70-talsdisco (som, för övrigt, aldrig varit särskilt bra) skulle räcka för en finalplats??? Kort-kort då? Näää! Usch! Inte ens att de är "wannabes" (AFRODITE) räckte!

The Moniker då? En snubbe som jag gillar skarpt och som jag hade skyhöga förväntningar på. Ehhh. NÄ! Fy farao vilken besvikelse. Så dålig låt! Vad synd!

Vinnarna då?
Just love them!
Helt rätt låtar fick gå direkt till finalen i Globen och vem som helst av dem kan faktiskt ta hem hela skiten, om ni frågar mig...=)

Dead by April - en favorit sedan länge (Vem har inte hört albumet med samma namn och låten Losing you???!!!).



Och så underbara Loreen - vem har inte både diggat och dansat till hennes förra låt, "My heart is refusing me" eller låten "Sober"??!! Underbara låtar båda två och nu alltså - Euphoria. En helt fantastisk låt och ett lika fantastiskt framträdande. En sexig tjej i vågad, men ok utstyrsel. Me like! :D

Ett klipp från vinnarlåten går inte att uppbringa, men njut av Sober en stund...



God förmiddag!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag hade verkligen hoppats på The Moniker. Förra årets låt var min absoluta favorit. Men så uselt hans bidrag var i år...



Kram

2012-02-05 @ 11:50:05
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: gunsan

Ja du, vad ska man säga, ingen låt tog mig med storm hmhm, ja det ska vara min egen kusin då......;))



Afrodite tycker jag nog har gjort sitt i denna schlagervärld;)



Kramizzzz

2012-02-05 @ 12:44:56
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Gun

Kunde inte ha sagt det bättre själv! Och programledarna gjorde succé, enligt mig. :)

2012-02-05 @ 13:12:56
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: ♥ Carina ♥

Jag kan ju varken säga bu elle bä eftersom jag inte tittade på MF (herregud jag skrev först WF! Är man beroende eller är man beroende?)

I alla fall så finns det ju bara en Afrodite för mig! Å det är då ingen bensprattlande trio jag talar om då ;)

Kram vännen!

2012-02-05 @ 14:28:34
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Mia systeryster

Ingen av låtarna föll mig direkt i smaken, men de två bästa gick vidare och det gladde mig;)

Kram

2012-02-05 @ 16:06:12
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/
Postat av: AnnaPanna

Jag håller med HELT och hållet. Men du, Bara Marie Serneholt kan stå på scen iförd en paljettklädd kroppstrumpa och försöka vara sexig men ändå kännas präktig!! :D HAHA! Låten då? Va va vad hur lät den? Kommer inte ens ihåg! ;D



LOREEEN MÅSTE VINNA, även om hon är FÖR bra för att ens vara med i detta spektakel. Men det är en riktig HÅLL KÄFTEN låt till övriga i Europa!! NUff said!

2012-02-07 @ 09:28:46
URL: http://annapannis.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0