Gomorron!

Som ni ser är vissa av kommentarerna i tävlings-inlägget "släppta". Det är de kommentarer som egentligen inte är några gissningar.
Jag var tvungen att liksom "filtrera" ut dem för att få en mer överskådlig bild över de egentliga tävlingssvaren.
 
Hujedamig vilket arbete!
(Påminn mig att jag aldrig ska göra tävlingar i bloggen mer...host,host)
Det är ju så svårt att utse en vinnare bland alla fantastiskt kreativa gissningar!
Men i och för sig roligt. Jag har fått skratta en massa när jag läst era bidrag.
Lova att ni läser allas kommentarer när de blir publicerade. Det finns gott om skratt där. :)
 
Jag vill dock påminna om att jag ville ha "underhållande" gissningar.
Vad som är underhållande är ju en smaksak givetvis.
Men kom ihåg - det finns bara EN domare...:)
 
Ni har till klockan 15 på er att fortsätta gissa...
(det där kommer jag förmodligen att ångra...med tanke på att det ju KAN komma in fler svar, fler idéer om vad Afrodite ska uppleva och alltså fler potentiella vinnare.)
 
Nåväl.
 
En kommentar som jag släppte var den som äldsta sonen aka den som ritat lappen skrev:
 
Det är också fritt fram att konstatera att jag aldrig kommer bli konstnär!

*fniss*
Här tycker jag dock att du är lite väl hård mot dig själv Fille...
 
Men ok, han kunde ju i alla fall fått fötter, "den där Hunken"...?!
Och kanske händer istället för...klor...?!
 
 Unge! Du är för go'! ♥
 
Kram från mig och gomorron!
 
PS: Fortsätt gissa två inlägg ner...!
 
Update:

PPS. Tävlingen är nu avslutad och kommentarerna är "frisläppta".
Ha en skojsig läsning! :)
(Det hade jag!)
 
Och glöm inte - klockan 15 presenteras vinnarna!
(Ja, ni läste rätt - vinnarna!)

Kommentarer
Postat av: camilla

Nänä,bilden var det inget fel på.
Det är snuskCamilla det är fel på ;)
Kram!

2012-12-29 @ 08:26:03
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: moi

God morgon! Det finns ju många olika sorters konstnärer. Och mycket som görs "i konstens namn"!

2012-12-29 @ 08:57:00
URL: http://www.moiochjag.blogg.se
Postat av: camilla

Sv: Hihihi...klart att du får veta vilken parfym jag köpte. Men jag tror att du vet...om du tänker efter :)
DIN parfym,så klart!
Ja...en av dina hundra,menar jag.
Rush,blev det :)
Och täckbyxor...nä dom behöver hon INTE i Thailand men väl här hemma :)
Kram!

2012-12-29 @ 09:23:54
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Den där Hunken? Äsch, det är ju du efter att ha ätit massor av choklad!
Hulken behövde bli arg för att bli stor och grön.
Du behöver choklad för att bli stor och skön!

(Lägg märke till poesin... :-D )

2012-12-29 @ 09:25:54
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Znogge

Bara en domare? Men vad gör väl det. Allt går att överklaga numera ;-)

God morgon!

2012-12-29 @ 09:39:28
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Åse

Godmorgon min sköna böna ! 15.00 det är ju länge tills dess , ett litet förhandsbesked skulle vi väl kunna få en liten hint liksom. Hoppas det blev en mysig kväll hos syster och att du inte halkade om kring på järnhästen på hemvägen.

Ha den bästa lördagen 💜 kram från mig till dig.

Ps 15.00 GLÖM inte 15.00 prick 15.00 alltså inte 15.01 utan 15.00 PRICK 😍

2012-12-29 @ 09:53:48
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Susanne P

God morgon sköna böna!
Kram

2012-12-29 @ 10:22:57
URL: http://Www.susannep.blogspot.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Go morgon alt middag beroende på när man steg upp - jag gjorde de nu:)
Tycker nog han fick till ett redigt mästerverk o förmodligen tänker han som mig också:) :)

Kramiz

2012-12-29 @ 10:28:10
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: Husfrun

Spänningen är olidlig :)

2012-12-29 @ 10:57:21
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Diana

Jag kom på en grej igår, men vi får se om jag vågar att skriva den... den är inte helt PK. ;)

2012-12-29 @ 10:58:33
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Diana

Sv: Hahaha! Snuskig är en helt annan grej... Men jag ska klura på det. :)

2012-12-29 @ 11:05:10
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Diana

sv: Pilgrimsmusslor är jättegott! De brukar stekas här hemma, ganska lätt. Stek sen chorizo i slantar, ops (!) de tar färg lätt. Spara "såsen" som släpper från korven. Klutta ut blomkålspuré, lägg på pilgrimsmusslorna, en korvslant på varje mussla, ringla/dutta ut såsen.
Dessert är skitsvårt tycker jag. Pannacotta är ju ganska lätt, kan förberedas och varieras i det oändliga. En kombo med apelsin och choklad är smarrigt!

2012-12-29 @ 12:23:34
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Annika

Fin blogg :D

2012-12-29 @ 12:26:03
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Diana

http://decdia.blogg.se/2011/may/spoiled-me.html

http://decdia.blogg.se/2012/november/vuxenpoang.html

2012-12-29 @ 12:26:08
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Diana

Haha! Vilken läsning! Jag ser att vi alla var inne på samma spår, vissa lite mer än andra. ;)

2012-12-29 @ 14:25:31
URL: http://Www.decdia.blogg.se
Postat av: Mona

Vill önska dig ett Gott Nytt År oxå. Hoppas att det blir ett år när det ljusnar upp lite för dig. Att det får kännas lite bättre trots allt som hänt.
Kram!!

2012-12-29 @ 14:45:18
URL: http://monae.blogg.se
Postat av: Diana

Sv: Vassego! Var något av det intressant så att jag ska se om jag kan hitta recept? (tänkte då kanske främst på pannacottan, det andra behövs det ju inte riktigt till... möjligtvis moset)

2012-12-29 @ 15:11:15
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: Diana

Jag kombinerade två recept: http://www.recept.nu/robert_maglia_claes_grannsjo/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/apelsinpannacotta_med_vaniljbrasserade_fikon/ och detta http://www.recept.nu/anders_leven/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/chokladpannacotta/
På apelsinpannacottan så hade jag inte sprit utan körde med saften och skalet från en apelsin (skalet silades bort sen). Smaka dig fram på smeten hur mycket saft du vill ha, chokladen är väldigt söt så jag ville ha rätt mycket smak. Gillar du mörk choklad kan du ta det istället för mjölkchoklad. Tänk på när du gör lager att gör den understa först, låt den svalna rejält innan du häller upp den i serveringsskålen. Sen in i frysen. Gör det andra lagret (om du ska ha mer än ett lager av varje så rör då och då i det som är kvar så att det inte "stannar"). Känn sen på det som står i frysen med fingret så att det stelnat. Häll på det avsvalnade andra lagret. Och fortsätt sådär... Färdig produkt ställs i kylen.

2012-12-29 @ 15:25:50
URL: http://www.decdia.blogg.se

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0