Taggad!


Jag har bestämt mig nu! Jag kan inte lura mig själv längre! Spegelbilden ljuger inte! Det ska verkligen bli andra bullar här hemma. Startskottet gick idag faktiskt. Bägaren har runnit över för längesen, men motivationen har vägrat infinna sig. Vet inte varför, men idag kom jag till insikt.
Detta innebär att ni kommer att få följa med på denna, min lilla viktresa. Ska dock försöka att inte gagga alltför mycket om det, men ämnet kommer ofrånkomligt att vidröras lite då och då. Hoppas att det är ok och att ni står ut med det...=)

Efter min frukost idag blev det en kort, men rask och intensiv promenad. Ska försöka ta mig en sån varje dag faktiskt från och med nu. Sen är ju jag specialist på att äta för mycket de gånger jag äter, vilket är ganska sällan, två till tre gånger om dagen. De gångerna äter jag dock som om det var sista gången. Helt fel alltså! Däremot är jag inte en småätare som går och småäter hela tiden, utan äter jag så äter jag och då med besked. Usch!

Glömde väga mig i morse, så det får bli i morron, men vi snackar ju om minst tio kilo som ska bort. Sen ska jag inte glömma att mäta mig, eftersom det ibland ger mer motivation. När vågen plötsligt står stilla ser man på måttbandet att det faktiskt händer saker ändå.
Jag skulle verkligen behöva komma iväg på "riktig" träning, men det har jag faktiskt inte råd med, som den fattiga student jag är, utan "vardagsgympingen" eller det som man kan göra hemma och är gratis kommer bli min modell. Åhhh, jag känner mig riktigt taggad! Härligt! Äntligen!
Kanske får lättare att hålla mig till det jag lovat mig själv nu när jag faktiskt gått ut med det här i min lilla hörna oxå. Extra pepping är ju inte helt fel. Vill ju inte misslyckas inför er liksom...=)



Mycket mer av detta i fortsättningen alltså!

Nu ska jag gå och förbereda dagens lilla anrättning som blir ugnsstekt lax och  ugnsstekt sötpotatis tillsammans med andra rotfrukter. Till detta lite lättstuvad spenat. Mums!

Dagens:



 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hänger på, har själv några grav-kilo kvar + några som var där från början. Vi kan peppa varandra!

Jag börjar nu: HEJA CARINA!!!

KRAM

2009-02-09 @ 17:05:21
Postat av: Y

Vad bra!! Är ju lite av en hälsofreak själv..hehe ;o) För maximal effekt kan du ta minst en timmes promenad innan frukost! Det gör mycket! Kram o lycka till!

2009-02-09 @ 17:58:49
URL: http://yaldas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heja Cina! kram

2009-02-09 @ 18:51:22
Postat av: Paula

Hum. Det där med viktminskning borde jag med hålla på med. Jag o har i alla fall börjatträna 3 gånger i veckan. Läste att studentekonomin inte tillåter vissa utgifter, men jag m¨ste ändå rekomendera min träning. Rutgerskolan tis 17, to 17 och sö 17, För hela terminen kostar det 1080:- tror jag... nära o bra. Det e min mammakompis som startat upp det, hon e personlig tränare. Gå in på www.traningohalsa.n o läs mer. Jag e där o svettas o klumpar rundor,,,,,(för tro mig, smidigheten e förbi)

kram

2009-02-09 @ 19:42:06
URL: http://gullfubbick.blogg.se/
Postat av: Afrodite

Ojojoj, vilken respons! =) Tack allihopa för ert stöd och era tips! Tas tacksamt emot!

Kramar på er allihopa!

2009-02-09 @ 22:34:32
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Emma

Men åh, inte behöver du gå ner i vikt heller!

Men, jag har också planer på att gå ner ca 10 kg. Har gått upp typ 15 dom senaste åren. Så om du vill gå en promenad någon gång hänger jag gärna på!

Lycka till!

Kramar från Malmö

2009-02-10 @ 03:49:51
Postat av: Afrodite

Tack Emma! Vi får väl peppa varandra! Absolut en promenad nån gång, låter bra! =)

Kramizar

2009-02-10 @ 07:58:56
URL: http://afrodite.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0