Litet sjuksnack...

...sen sätter jag punkt på den diskussionen. =)
Nej då, eller jo, visst strular mitt knä och gör ont (som vanligt) men det är inte det som farbror doktorn uttalat sig om denna gång.
Nä, utan det är om en åkomma som gör ont när man besöker hemlighuset och släpper sitt jungfruvatten och som man behöver PC för att göra sig fri ifrån.
Alla ni som haft denna åkomma vet hur ont det gör när man ska till att släppa och att det smärtar en bra stund efteråt oxå. Just nu går jag i väntans tider och längtar efter att farbror doktorns "mirakelkur" ska göra just - mirakel!
Nog om det! =)

Dagens aktiviteter blir av det stillsammare slaget hemmavid. Kommer förmodligen att sätta mig i en vrå och läsa lite i min senast valda bok - Nattfåk - av Johan Theorin. Den påbörjades för ett tag sen, men jag kom inte riktigt igång, tyckte den var lite trög (i jämförelse med de böcker jag tuggat i mig innan den). Dock ska den få en ny chans, eftersom min bror talat om att den är jättebra.

Framåt kvällningen blir det nog lite grill med familjen och en lugn filmkväll, alternativt sitta på terassen invirad i en filt och med en massa tända ljus omkring mig och bara mysa och småprata. =) 
Ni vet...såhär: ;)



Visst är det fantastiskt att vi har fått smaka på sommarens sötma än en gång, att solen strålar och att kvällarna är underbart ljumma...
 Hoppas verkligen att det håller i sig ett bra tag till!
Jag önskar er alla en härlig lördag!



Kram

Kommentarer
Postat av: Lotta

Stackare!

Har du urinvägsinfektion.

Det är ju vidrigt!

Men medicinen brukar ju hjälpa ganska fort.

Vilken fin altan ni ser ut att ha.

Skulle sitta där hela kvällarna om jag hade en sån fin.

Kram och krya på dig!

2009-08-08 @ 16:55:49
URL: http://steinsdotter.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0