11 timmar!

Har sovit som en stock i 11 timmar! Hade ju och för sig lite att ta igen. När jag la mig igår kväll hade jag nämligen varit vaken i 39 timmar i sträck! Känner mig otroligt mycket piggare idag, men behöver nog ta igen den förlorade sömnen en natt till. Måste försöka komma i säng lite tidigare ikväll!

Vi hade jättemysigt här hemma igår kväll, åt gott, drack lite vin och satt och snackade. Kollade på Guldbaggegalan med Fille och Emma, som fick putta på mig ett par gånger, eftersom jag somnat till...=) Trevligt sällskap jag var där!
När jag sen skulle gå och lägga mig undrade Simon om vi kunde spela en runda Betepet och de var ju klart vi skulle. Efter 1,5 omgång fick vi dock avsluta. Då var jag så trött och sa med gråten i halsen (för att jag så gärna ville spela med honom) att jag orkar nog inte spela färdigt. STÖP i säng!

Nu är det en ny dag. Är "ledig". Har "bara" några uppsatser som jag ska läsa igenom innan opponeringeen på torsdag. Men det får vänta. Nu ska jag först vakna ordentligt, lata mig lite, kanske sova en liteen runda till och sen får vi se vad som händer.
Nu är kaffet klart. Dags för frukost! Bye!

Kommentarer

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0