Nighty-nite!

zwani.com myspace graphic comments

Efter 40 timmars konstant vakenhet (jo, det är sant, förutom 30 min. power-nap på däcket, precis innan jag höll på att flyta bort i en våt fläck), är jag nu redo att gå i säng. Ja, varför inte tidigare, kan man ju då undra...
För att jag varit så in i hoppsans speedad och inte kunnat.
Ikväll (17-21.15) har jag jobbat. Tanken var att jag direkt efter ankomst hem skulle slinka ner bland de svala lakanen. Men ikke!
För det första var här cirka 85 grader varmt inne och jag höll på att storkna. Alla fönster och dörrar öppnades. Sen parkerade jag mig ute i en av solsängarna på däcket, tände lite doftljus, slog upp ett glas rött och bara satt och filosoferade (tidvis i sällskap utav yngsta sonen, Ludwig, vilket var alldeles utomordentligt trevligt, annars bara i mitt eget, alldelses ypperliga sociala sällskap...hihi) , Hur j**la najs var inte det tror ni?! Hur najs som helst!
Nu är det såhär förstår ni, att jag har beställt oerhört fint väder i morron. Detta kommer att avnjutas på ett av mina absoluta fasvvisställen - Playa del Mossby! Åh, vad jag hoppas...och längtar!
Nä, nu ska jag gå och utöva den övningen som framställs i bilden ovan. Och jag lovar att jag kommer att se ut så. På pricken! Kramen och sov gott!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hoppas skönhetssömnen blev till belåtenhet och att dagen blir härligt solig!



Kram!

2009-06-02 @ 06:39:06
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Anna

GOD MORGON min sköna höna!!

Nu var första kannan avklarad och jag ska ut en sväng med vovven innan värme slår till. Jag tänker göra precis som du och spendera dagen på beachen... Det är SMART att schemalägga x-maken, kan jag säga... Så med andra ord har jag semester från mitt liv för tillfället... (hehe)

Din kväll lätt inte bara najs, utan till och med über-najs!! :)

Ha en solig rolig dag!!

KRAAAAM!!

2009-06-02 @ 06:57:05
URL: http://miranna.blogg.se/
Postat av: Veiken

Jag tassar tyst in och lämnar en kommentar, för du lär väl sova den närmsta veckan. Då är du alltså färdig med din uppsats nu. Ett riktigt stort GRATTIS till dig och en bamsekram

Postat av: tess

Godmogon. Hoppas du vaknat till en bra dag fast att de regnar //tess

2009-06-02 @ 09:38:46
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Laila - En ödmjuk jävel

Fasen vad skönt det lät med rödtjut på terassen! Här regnar det idag. Jag hoppas att solen är hos dig i Skåne istället.

Puss!

2009-06-02 @ 10:10:34
URL: http://www.lailasliv.blogspot.com

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0