Hallåja!

Kväll är det...igen. Har precis kollat på lyxfällan och fick ångest bara av att höra hur människorna levde. Vi hade själv det väldigt ekonomiskt jobbigt för cirka tio år sen. Men inte sååå! Hur tänker man när man handlar för många, många tusen över sina tillgångar varje månad? Jo, man tänker inte alls. Man försöker med alla medel få det att funka just idag, här och nu. Morrondagen finns inte. Stackars människor! Men ändå fick de nog skylla sig själva lite...Kanske.

Usch ja, inte för att vi har för mycket pengar just nu, det är verkligen precis att det går ihop, men det handlar ju om att jag fick den geniala idén att börja plugga "på gamla dar". Tack och lov att det snart är slut. Och då menar jag just ur en ekonomisk synvinkel. Ur ett annat perspektiv skulle jag nog kunna plugga alltid. Det är ju så roligt och utvecklande. Men jobbigt!

Ikväll var Ludwig och jag och hälsade på min älskade syster och hennes goa barn R. och G. Den allra, allra största anledningen till att vi bara var tvungna att åka dit idag, var att de fick tillökning i familjen igår. Nä, inget syskon, utan en hund. En åttamånaders valp. Sååå gullig! Stor, men väldigt söt. Han är en blandras och har lite schäfer, lite husky  och även en tredje ras, som jag inte kommer ihåg, i sig. Man blir så sugen! Kaffe och lite småprat såklart. =)


I morse, när Ludwig och jag åt våfflor till frukost, jodå, det blev uppskattat, hade han ett önskemål om att jag skulle göra smörgåstårta en dag, eftersom det är så gott. Ja, varför inte, tyckte jag. Ingredienser inhandlades och efter det lilla besöket hos syrran, men efter Halv åtta hos mig, "la jag ihop" den smörgåstårta som blir morrondagens kvällsmat och myspysmums! =)

Jag tror bestämt att jag har världens bästa, billigaste och enklaste recept på en supergod smörgåstårta. Eller ja, egentligen är det ju svärmoderns. Har fått receptet av henne och jag kan verkligen rekommendera det! Sorry, men jag orkar faktiskt inte skriva in det här och nu, men om någon är intresserad får ni hojta till! =)
Smörgåstårtan blir alldeles utomordentligt mycker godare om man "lägger ihop den" dagen innan och därefter sveper in den med fuktiga handdukar för att sedan förvara den i kylen tills nästa dag, då den ska garneras och avnjutas...MUMS!

Nu ska jag softa och blogga runt en stund till och ska därefter försöka komma i bingen liiite tidigare än innan i veckan. Är ju alldeles hopplös med att sitta och uggla vid tv:n och datorn! Jäkla ofog!

Kram, godnatt, sweet dreams och ses i morron och allt det där andra...=)
Over and out!


Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså...

Du ger mej ÅNGEST!! (hehe)

Smörgåstårta, så där bara!!!

Fantastiskt!

Kram och sov sött!

2009-03-26 @ 22:26:22
URL: http://miranna.blogg.se/
Postat av: Lena

Go kväll vännen,

Smörgåstårta vill jag ha receptet på. Du verkar ha haft det bra du också.

Sov gott!

Kramis Lena

2009-03-26 @ 23:24:10
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Marie

Länge sedan jag gjorde en smörgåstårta, men har aldrig använt mig av recept,jag låter fantasin styra. Ha en skön fredag!

2009-03-27 @ 08:42:03
URL: http://marie-linnea.blogspot.com
Postat av: Helen

Ja du dessa pengar är ett ständigt dilemma.

Synd bara att en del människor hamnar så fel så dom får skulder över öronen.

Gott med smörgåstårta, det receptet vill jag gärna se.

Ha en bra fredag.

Kram

2009-03-27 @ 09:10:51
URL: http://famstenstroms.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0