Amen en liten update, va'?!

Ja, förlåt, men det har hänt så himla mycket här!
Igår förmiddag var jag med "svärfar" på Humanitetens Hus i Malmö (Röda korsets lokaler).
Han skulle ta emot och föreläsa för två kvinnor som suttit i koncentrationslägret Ravensbrück i Tyskland.
Anledningen till att jag skulle vara med var naturligtvis dels av eget intresse och dels för min förestående uppsats. Enligt uppgift skulle de dessutom ha kommit med Vita Bussarna till Sverige 1945, vilket senare visade sig vara felaktigt, eftersom de aldrig kom till Sverige, men dock överlevde lägervistelsen. Intressant var det i alla fall. Kvinnorna hade med sig en polsk man som tolkade.
Under mötet skulle det visa sig att mannen har en moster, som kom med Vita Bussarna! Henne ska jag förhoppningsvis träffa under nästa vecka för en intervju. Mycket intressant! =)
För övrigt går det trögt med skrivandet och det är mycket oroande, eftersom deadline närmar sig med stormsteg. Det är dock en annan historia, som jag faktiskt hade tänkt bespara er idag. Jag behöver ju inte älta och tjata om min uppsats dagligen...;) Frågan är vad jag ska älta i sen, när skiten är över...?! =)

Igår eftermiddag arbetade jag på Coop (13.30-18.15), därefter intogs middag med familjen (som faktiskt hade den färdig när jag kom hem, vilket uppskattades stort!). TV-kväll i soffan tills klockan elva efter detta. Skitspännande! Not!
Vi drog oss till sängs redan vid elva, eftersom arbete väntade även idag (7.45-13.00).
Vi har just avnjutit en underbar måltid HELA familjen! Jo, för att den hemifrånflyttadesonen är på besök idag. Han hade längtat efter grillat sa han. Och det var klart att han fick grillat! =) Tyvärr jobbade flickvännen idag, men vi hoppas på att få träffa henne snart...=)

Nu väntar ännu en slötittarpåtvkväll, med postkod (nej, vi är inte med, men älskar ALL typ av frågesportprogram, så det måste ses om man är hemma) och sedan Robinson. Där börjar det "dra ihop sig" på riktigt nu juh! Snart slut! Och spännande är det!

Ok, nu är ni lite uppdaterade om vad som händer i mitt "händelserika" liv! =)
Kram och hoppas att ni får en underbar lördagskväll!

Kommentarer
Postat av: anna

Vilken oerhört intressant uppsats du verkar skriva på!

2009-05-24 @ 11:02:25
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: Znogge

Själv ska jag läsa en uppsats men det är ju enklare än att skriva den :-)

Ha en bra söndag och jobba nu flitigt!

2009-05-24 @ 11:32:57
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Anna

Halloj!

Verkar som att du haft en både givande och intressant helg. :)

...och du, jag kör ner Giovanni till dej, för jag har en son som är tokig i allt vad frågeprogram heter (hans favorit är dock Bingolotto)... s

Ha en jättebra kväll!

2009-05-24 @ 17:14:35
URL: http://miranna.blogg.se/
Postat av: Mamm A

Låter som en härlig helg ändå. Du ska se att damen som kom med Vita Bussarna blir din "clue" och ger dig inspiration att sätta fart :-) Håller tummarna för det. Och du, tjöta på, vad har man inte en blogg till?! Kram!

2009-05-24 @ 21:55:18
URL: http://prinsgus.wordpress.com

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0