Måndag och The Voice

Måndag morgon och här sitter jag tillsammans med datorn och The Voice-gänget. Inte ett helt fel sätt att vakna på, om ni frågar mig.  Kaffe till detta och lite bloggande, ja, jag har en känsla av att det kan bli en ganska ok dag faktiskt.


Vid halv elva idag påbörjar jag min färd mot Lund och Historiska Institutionen. Nu blir det temakurs om senmedeltiden, förstår ni. Och vet ni vad?! Den inte helt okända historikern Dick Harrison är kursledare. Ska bli spännande faktiskt. Har träffat honom en gång, då temakurserna presenterades för oss och han verkar grymt intressant som människa. Han tänker ställa allt som vi tror att vi kan om senmedeltiden på kant, sa han. Coolt. Det som jag tror mig veta om medeltiden ska alltså visa sig vara konstruktioner av densamma. Jag återkommer till detta. =)


BTW - I går kunde jag sätta punkt för metod- och teorikursen. Jag hade fått ett mail från min förra kursledare. Hon tyckte att jag tillgodogjort mig kursen på ett tillfredsställande sätt och att min essä höll en god nivå för ett godkännande. Har jag sagt att jag gillar henne?! =)

Dags nu då, att inta duschen och börja kolla runt i garderoben. Något ska där väl finnas som jag kan ta på mig...kanske. Jag besväras av "fukt i garderoberna" eller nåt här hemma. Kläderna hänger och krymper och jag fattar inte riktigt hur det går till. Hrmpf!

Kommentarer
Postat av: Bibban

Titta efter nu så paltorna kommer med rätt sida ut;))) skoja bara, men det var ju en liten varning, för du ville ju inte att det skulle hända igen...kram

Bibban

2009-10-12 @ 09:26:13
URL: http://wwwtantbruncom.blogspot.com
Postat av: Speja

Grattis till det fina omdömet! Och vad kul med en så spännande person som kursledare - det gör ju allt VEM som undervisar.



Ha en fin dag, hoppas kläderna töjer sig igen;)

2009-10-12 @ 10:19:52
URL: http://spejasprov.blogg.se/
Postat av: Happy

fnissar

Har problem med krympande kläder här med. Men jag jobbar på att få dem att bli större o större istället. Vi får se hur det går.



Grattis till godkänd tenta!



Kram!

2009-10-12 @ 11:35:19
URL: http://happyontheway.blogspot.com
Postat av: Anne

Garderobsfukt verkar vara ett allmänt förekommande problem på alla håll i landet. Undrar om hemförsäkringarna täcker för sådant!



Grattis till avslutad kurs och grattis till den nya! Du får gärna rapportera om senmedeltiden, jag är alltid redo att omvärdera mina "lärdomar" ! :)

2009-10-12 @ 16:18:02
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Znogge

En bra kursledare är guld värd! Hoppas du hittade något som satt som det skulle. Skumt det där med fukten ;-)

Kram

2009-10-12 @ 16:20:44
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Helen

Åhh så spännande det låter. Jag hoppas du inte blir besviken.

Kram

2009-10-12 @ 18:37:13
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha!

Ja, det är nog så att pga av den regniga sommaren, så har höstkläderna hängt där och dragit åt sej fukt och nu när hösten är här och elementen sätts på, så torkar dom och drar ihop sej...

Det tror jag i alla fall...

Hoppas du haft en bra dag i Lund?!

Stor fet bamsekram!!

2009-10-12 @ 18:54:15
URL: http://miranna.se

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0