Visst...

...jag håller med om att Bregott ÄR godast, men vidhåller ändå bestämt att det ÄR ett mög (= skit, för er som bor norröver) att bre ut på sina mackor!

CRAP!


Kommentarer
Postat av: Diana

Jag är uppväxt på Lätt&Lagom men idag använder jag Lätta, godast smak tycker jag. En hel del hyllar Flora, det är kanske något för dig att testa?

2011-08-08 @ 17:39:34
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja..bregott extrasaltat ÄR godast,men som sagt ett bök att he på ;)

Kram!

2011-08-08 @ 21:19:17
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: gunsan

Men usch inte kan man äta trasiga smörgåsar o inte kan man äta Lätta heller...............nu blev det lite problematiskt här;))



Här kör vi Bregott................o sen limmar vi ihop mackorna;))

kramizzzzaz

2011-08-08 @ 22:25:09
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Monica

Bregott kommer ju från Arla, Skånemejeriers Bredbart är ännu godare! Och skånskt! Prova!

Kram, Monica

2011-08-08 @ 23:00:26
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Miss Juni

Liksom man får välja väder efter kläder (eller var det tvärtom?) så får man välja smör efter bröd..hårda bregott gör sig bäst på grovbröd, fullkornsbröd. Som inte går i sönder lika lätt som toastbröd. (Precis som du inte fattade det då)

2011-08-09 @ 10:15:32
URL: http://www.metrobloggen.se/MissJuni

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0