Gomorron!
*fniss*
PPS. Tävlingen är nu avslutad och kommentarerna är "frisläppta".
Nänä,bilden var det inget fel på.
Det är snuskCamilla det är fel på ;)
Kram!
God morgon! Det finns ju många olika sorters konstnärer. Och mycket som görs "i konstens namn"!
Sv: Hihihi...klart att du får veta vilken parfym jag köpte. Men jag tror att du vet...om du tänker efter :)
DIN parfym,så klart!
Ja...en av dina hundra,menar jag.
Rush,blev det :)
Och täckbyxor...nä dom behöver hon INTE i Thailand men väl här hemma :)
Kram!
Den där Hunken? Äsch, det är ju du efter att ha ätit massor av choklad!
Hulken behövde bli arg för att bli stor och grön.
Du behöver choklad för att bli stor och skön!
(Lägg märke till poesin... :-D )
Bara en domare? Men vad gör väl det. Allt går att överklaga numera ;-)
God morgon!
Godmorgon min sköna böna ! 15.00 det är ju länge tills dess , ett litet förhandsbesked skulle vi väl kunna få en liten hint liksom. Hoppas det blev en mysig kväll hos syster och att du inte halkade om kring på järnhästen på hemvägen.
Ha den bästa lördagen 💜 kram från mig till dig.
Ps 15.00 GLÖM inte 15.00 prick 15.00 alltså inte 15.01 utan 15.00 PRICK 😍
God morgon sköna böna!
Kram
Go morgon alt middag beroende på när man steg upp - jag gjorde de nu:)
Tycker nog han fick till ett redigt mästerverk o förmodligen tänker han som mig också:) :)
Kramiz
Spänningen är olidlig :)
Jag kom på en grej igår, men vi får se om jag vågar att skriva den... den är inte helt PK. ;)
Sv: Hahaha! Snuskig är en helt annan grej... Men jag ska klura på det. :)
sv: Pilgrimsmusslor är jättegott! De brukar stekas här hemma, ganska lätt. Stek sen chorizo i slantar, ops (!) de tar färg lätt. Spara "såsen" som släpper från korven. Klutta ut blomkålspuré, lägg på pilgrimsmusslorna, en korvslant på varje mussla, ringla/dutta ut såsen.
Dessert är skitsvårt tycker jag. Pannacotta är ju ganska lätt, kan förberedas och varieras i det oändliga. En kombo med apelsin och choklad är smarrigt!
Fin blogg :D
http://decdia.blogg.se/2011/may/spoiled-me.html
http://decdia.blogg.se/2012/november/vuxenpoang.html
Haha! Vilken läsning! Jag ser att vi alla var inne på samma spår, vissa lite mer än andra. ;)
Vill önska dig ett Gott Nytt År oxå. Hoppas att det blir ett år när det ljusnar upp lite för dig. Att det får kännas lite bättre trots allt som hänt.
Kram!!
Sv: Vassego! Var något av det intressant så att jag ska se om jag kan hitta recept? (tänkte då kanske främst på pannacottan, det andra behövs det ju inte riktigt till... möjligtvis moset)
Jag kombinerade två recept: http://www.recept.nu/robert_maglia_claes_grannsjo/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/apelsinpannacotta_med_vaniljbrasserade_fikon/ och detta http://www.recept.nu/anders_leven/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/chokladpannacotta/
På apelsinpannacottan så hade jag inte sprit utan körde med saften och skalet från en apelsin (skalet silades bort sen). Smaka dig fram på smeten hur mycket saft du vill ha, chokladen är väldigt söt så jag ville ha rätt mycket smak. Gillar du mörk choklad kan du ta det istället för mjölkchoklad. Tänk på när du gör lager att gör den understa först, låt den svalna rejält innan du häller upp den i serveringsskålen. Sen in i frysen. Gör det andra lagret (om du ska ha mer än ett lager av varje så rör då och då i det som är kvar så att det inte "stannar"). Känn sen på det som står i frysen med fingret så att det stelnat. Häll på det avsvalnade andra lagret. Och fortsätt sådär... Färdig produkt ställs i kylen.