Flinar

Ja, just nu sitter jag och ler...åt min egen dumhet och min frustration i förra inlägget. Men herregud, vi får väl "mys-pysa" en annan dag, som en av mina favvisbloggare skrev..."Ja, ja, vad är väl en bal..."
I alla fall, jag har varit och handlat, lugnat ner mig och kan nu skratta åt eländet. =)

När vi körde igår, (Skåne runt, ni vet, haha) Simon och jag lyssnade vi på en CD i bilen, med lite blandad musik (mest hård-rock då, men det passar ju denna familjen bra) som mannen spelat in. Plötsligt kommer det en låt som jag faktiskt inte hört förr, eller det har jag säkert, men aldrig reagerat på den. Men det gjorde jag igår. God dammit, vilken underbar låt! En sån där som man kan återvända till vid alla möjliga tillfällen; om man är ledsen, glad eller bara behöver blåsa skallen. Det sistnämnda gjorde jag på hemvägen från affären till; Bucketheads "Soothsayer". Lyssna och njut! Ja, den är lång, men jäkligt bra! Lyssna framförallt på gitarristen, vilket konstverk!

Nu ska här lagas köttfärspaj, enligt Filles önskemål. Han kommer nämligen hem och käkar med familjen idag eftersom Emma jobbar. Hela familjen samlad! =) Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: y

Flåt men jag var tvungen att flina lite (läs garva) åt din förvirring...Hihi! Virrpanna!! Härligt att du tar det med ro dock! Ha en underbar kväll o helg!

2009-02-27 @ 17:33:01
URL: http://yaldas.blogg.se/
Postat av: Lena

halloj tjejen,

Du den var bra. Måste bara ha låten. Stackars underbara Afrodite. Inget fredagsmys med mannen. Men du, ni kan ha lördagsmorgonsmys istället. =) Har precis nästan kommit hem efter en lång dags arbete igen. Hällt ett glas vin och väntar på att Inga ska göra middag. Men det verkar som hon strejkar. Suck =)

Kramis Lena

2009-02-27 @ 19:24:23
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Afrodite

Haha...jo, virrpannan är lös, Yalda! =) Värre än du kan föreställa dig! =)



Javisst är den bra, Lena! Kul att du gillade den! =)

Vi får mysa nästa helg helt enkelt!

Var fan e Inga? Haha...

Inte här iaf...

Kram på dig!

2009-02-27 @ 22:25:38
URL: http://afrodite.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0