Kört fast

Jaha, det var för mycket begärt att det skulle funka lika bra hela dagen igenom alltså. Nu blev det tvärstopp. Eller egentligen för ett par timmar sen...Sen har vi ätit middag och kunde därefter inte komma igång igen. Ska kanske gå och ta ett riktigt break...Kolla på "Halv åtta hos mig", få lite ny inspiration och lyssna på halvgalna Helge Skogs kommentarer. Kanske även ska ta och unna mig de här godingarna...

 
Jo, jag tror bestämt att jag tar o gör det! =) 

Kommentarer
Postat av: Lena

Halloj i stugan,

Jo man var väl lite som sonen i tonåren. Dock sov jag inte bort hela dagen utan sov till ungefär 11 och det var ju jättelänge. Idag verkar dygnet ha förskjutit sig ett par timmar. Titta bara på mig. Sitter halva natten och bloggar mig hålögd.=)Andra duktiga som du blir hålögda av tentor. Så damen se till nu att få tentan klar så att du kan korka upp champagnen, krypa upp i makens knä och mysa.

Kramis Lena

2009-02-23 @ 22:05:18
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Afrodite

Lallis, du missade inget direkt. Var inte alls särskilt inspirerande idag. Ny chans i morron!

Sov du lugnt vidare...=) // KramJadu, Lena...Tenta eller bloggande gör oss lika hålögda...Och jag försöker hinna med båda...=)

Det är som ett gift, beroendeframkallande är det oxå...!

Ja, om det ändå kunde bli onsdag så jag får lämna ifrån mig skiten. Champagnen får nog låta vänta på sig till fredag, då även mannens knä är tillgängligt...=)

Kramizar

2009-02-23 @ 23:14:48
URL: http://afrodite.blogg.se/

Tack för din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0